Oprettet 25. april 2024

Coton de Tulear, hvalpe, 8 uger , salgklar nu

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 12.500. kr.
Placering
Placering
2900 Hellerup



Annoncebeskrivelse

Åbent hus lørddag d. 27. april fra 14-17 - eller ring og aftal et besøg.
Sunde og topnuttede Coton de Tulear hvalpe, som vokser op i vores stue og bliver nusset og kælet med hver dag. Både far og mor er elskede og kærlige familiemedlemmer og har fine stamtavler. De er begge dyrlægetestet og godkendt til avl. Vi har 2 små nuttede, helt hvide piger tilbage. Hvalpene er fra starten vænnet til hverdagens lyde og fremmede mennesker. De har flere gange prøvet at køre i bil og renlighedstræning er startet. De er nogle rigtige KÆLEPOTTER og legebørn. :-). De er dyrlægechcket med topkarakterer og er vaccineret samt chipmærkede. De har en sundhedsbog og inden de flytter hjemmefra får de en ormekur og ejerskab bliver registreret i Dansk Hunde Register
De får en hvalpe pakke med mad til den første tid samt et tøjdyr, der lugter af mor og søskende. Ved reservation betales et depositum på 2.000 kr., mens det resterende beløb betales, når I henter jeres hvalp.
Far kan ses på sidste billede og mor i fødekassen med de nyfødte.
Kom og hils på jeres nye familiemedlem. :-) Start med at ringe eller SMS´e og få en uforpligtigende hundesnak. Vi vil rigtig gerne høre lidt om jer og fortæller gerne om disse dejlige familiehunde. telefon .

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;