Oprettet 2. maj 2024

Bull Terrier, hund, 3 år , salgklar 11.05.2024





Placering
Placering
6780 Skærbæk



Annoncebeskrivelse

Det er sorgmodigt jeg desværre må skrive dette opslag. Jeg har verdens bedste dreng, der grundet personlige årsager søger nyt hjem. Svend bliver 3 år til september, han har været min trofaste følgesvend i den tid. Han har ikke stamtavle og er fra et opdræt på fyn. Hans far er stanard bull terrier, mens mor er en blanding af stanard og miniature. Svenne er en total puttehund og vil altid finde en undskyldning for, at putte sig ind under dynen. Han elsker opmærksomhed og nærvær fra ejer eller andre omsorgspersoner.
Blandt damerne er han en rigtig charmør, dog navngivet prinsessen til hundetræning. Hans indkald er til basal forbrug, han ved hvad han hedder, hvis der ikke er fugle eller kvinder tilstede. Han elsker en god lang gåtur, men vil heller holde sig inde hele vinteren end at få våde poter.
Han kan sagtens være alene hjemme en arbejdsdag, hvis der er sørget for god motion fra morgenstunden. Han er også bur trænet med en tæppe over, nyder han stilheden og roen, det bringer ham. Han vil altid være meget begejstret for at møde nye mennesker og hunde, nogen gange så begejstret at han kan have svært ved kommunikere korrekt - Dette kan ske via gø, trækken i snor, nap og piven.
Det er noget vi arbejder med og noget man skal være villig til at fortsætte med at arbejde med.

Han elsker opmærksomhed og vil fungere bedst som ene hund og uden børn, men med masser af venne/hunde aftaler.
- han kan ikke med andre hanhunde eller børn (Bliver stresset). Han er sandelig en ven for livet, jeg ønsker ham alt det bedste og det fortjener han også.
Skriv endelig hvis du har yderligere spørgsmål ?
Svend er perfekt til dig, hvis du søger en hund til din kærlige side. Han vil passe perfekt sammen med en stærk og kærlig personlighed med en god mængde tålmodighed og gåpåmod i forhold til opdragelse.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;