Oprettet 5. maj 2024

Bichon Havanais, flere hvalpe, 6 uger , m. stamtavle, salgsklar 18. maj

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 16.000. kr.
Placering
Placering
3200 Helsinge



Annoncebeskrivelse

Bemærk at vi har også har et andet kuld som er født lidt senere og hvor afrejse passer op til 1. juli. Jeg opdrætter og udstiller gennem Dansk Kennel Klub. Vores opdræt er et lille seriøst stueopdræt med 4 Bichon Havanais. Vi bor I et skønt halvt dobbelthus i Nordsjælland. Hvalpene vokser op i et stort køkken/alrum med direkte adgang til en dejlig have.
Hvalpene er efter forældre som begge er udstillingshunde. De er øjenlyst samt patella undersøgt og godkendt til avl.
Hvalpene sendes vel socialiserede afsted til deres nye familier med gode oplevelser her fra os. Det vil f. eks. være en tur ned i byens gågade en lørdag formiddag, køreture, besøg eller vi er på besøg, dyrlæge, børn, ældre og alverdens lyde.
Hvalpepakken er med stort fokus på pelspleje og indeholder de samme produkter/redskaber som vi selv bruger for at kunne holde pelsen smuk og filtfri på en skånsom måde.
Vi kommer til at snakke rigtig meget om pelsen når I besøger hvalpene og os, da det er vigtigt at I kommer godt fra start med pelsplejen men også at I har styr på hvordan I gør når filtrene begynder at komme.
Vi benytter købsaftalen fra DKK. Og efter første besøg, og efter I har været hjemme og mærke efter, om det er en af vores hvalpe I ønsker, betales et depositum på 3.000,-
Hvalpene rejser herfra sundhedsundersøgt og med deres første vaccination samt sundhedsbog, pas og deres stambog plus fra Dansk Kennel Klub.
Ved interesse i et lille nyt familiemedlem herfra er man velkommen til at tage kontakt. Gerne ved at ringe eller skrive en mail, hvor I fortæller lidt om Jer, og fortæl gerne hvilke tanker I har gjort jer, omkring at få denne race.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;